Kropsterapi​

Kropsterapi er et effektivt værktøj til at få en dybere kontakt med egen krop, så man opnår en bedre forståelse af sig selv og dermed får det godt i både krop og sind. Kropsterapien hjælper dig med at udvikle en langt større bevidsthed om dig selv, din krop og dine handle- og tankemønstre.

Når du bliver mere bevidst om dig selv, vil du også bedre være i stand til at skabe retning og stabilitet i dit liv. Du vil blive bedre til at forebygge skader og skavanker der er udtryk for ubalancer og på den måde hjælpe dig selv.

Kropsterapi er en effektiv, dybdegående og forløsende massageform, som sammen med åndedrætsteknikker, akupressur, zoneterapi, medianmassage, afspænding af musklerne, samt frigørelse af led, gør at kroppen blive frigjort for fysiske og psykiske spænd der ligger lagret i kroppen. På den måde aktiveres kroppen til at være med til at helbrede sig selv.

Fokus i kropsterapien ligger i at løse årsagerne og ikke kun behandle symptomerne. Derfor arbejdes der ud fra at årsagen til smerten ikke nødvendigvis sidder samme sted som selve smerten.

​Hvordan foregår en behandling?

​​En behandling starter altid med en indledende samtale, hvor vi i fortrolighed finder ud af hvad dine udfordringer eller problematikker måtte være. Herefter vil resten af behandlingen foregå på briksen.

Du vil ligge på briksen i undertøj og du vil altid være dækket til med bløde tæpper, så du føler dig tryg og har det rart. Efter behandlingen vil du få lidt at drikke mens vi taler om hvordan behandlingen er gået.

Hvad kan jeg forvente efter en kropsterapi behandlingen?

Det kan variere utrolig meget fra person til person. Nogle føler en umiddelbar effekt og får en enorm smertelindring af blot én behandling. Du kan også opleve kroppen føles tung og afslappet og andre gange let og fuld af energi. Ligeledes kan du opleve at følelserne kan blive påvirket ved at du føler dig mere nærværende eller du lettere kan blive irritabel. Personer med ældre skavanker eller længerevarende ubalancer i kroppen får de bedste og mest varige resultater med et længere behandlingsforløb.

Hvor lang tid skal der gå mellem hver behandling?

Det er forskelligt hvad jeg anbefaler, men for det meste anbefaler jeg at der går 2-3 uger mellem behandlingerne. Efter en behandling arbejder kroppen videre med de processer, der er blevet sat i gang på briksen. Den skal derfor have tid til at hele og restituere før en ny proces sættes i gang. Har du selv en fornemmelse af, at der skal gå mere eller mindre tid mellem behandlingerne, er det helt fint.

Er der noget jeg selv kan gøre?

Det vigtigste, du selv kan gøre, er at være opmærksom på, hvad du mærker og føler. Det kunne være en rigtig god ide at skrive ned, hvad du oplever, hvis du opdager skifte i dit humør eller at du føler at din krop begynder at reagere anderledes. På den måde kan du blive mere bevidst om samspillet mellem din krop og psyke.

Hjemmebehandlinger

Jeg kommer gerne hjem til dig i dit hjem og behandler dig. Jeg har briks, lagen og tæpper med, så du behøver ikke at forbedre noget. Det kan være rigtig rart at blive behandlet i eget hjem både før, under og efter behandlingen så man ikke skal tænke på at skulle hjem bagefter.

​​

Virskomhedsinfo

Nada Velvære

CVR: ​35573070

Adresse:

Svanholmvej 21, 

2665 Vallensbæk Strand

Google Maps

Kontakt mig

Telefon:

50 50 72 79

E-mail:

info@nadavelvære.dk

fb  ig_logo

​Åbningstider

​Åben alle ugens dage efter aftale.