Hvem er jeg?

​Jeg hedder Heidi Rasmussen og er indehaver af Nada Velvære. ​Jeg blev uddannet Totum kropsterapeut i 2018 og har efterfølgende taget en Master Class overbygning af Totum uddannelsen.

Jeg er udover at være kropsterapeut også uddannet Nada behandler og har arbejdet aktivt med Nada siden 2016.

Jeg har i en årrække arbejdet med stresshåndtering og har en international certificering i Stressprofilen og Stressmodellen, hvilket gør at jeg kan vurdere hvor den enkelte person har brug for hjælp.

Oprindeligt er jeg uddannet social- og sundhedsassistent, og har arbejdet med mennesker både på hospital, plejehjem og i hjemmeplejen. Jeg valgte efter 20 år at prøve noget andet hvilket har givet mig en bred arbejdserfaring med andre fag. Efter mange år på det private arbejdsmarked begyndte jeg at savne at have med det enkelte mennesker at gøre, og derfor tog jeg beslutningen om at sadle om for et par år siden. Det endte med at jeg gav mig selv en ny uddannelse i 50 års fødselsdagsgave og derfor er jeg kropsterapeut og Nada behandler i dag.

Som person elsker jeg at arbejde med mennesker. Jeg bliver dybt inspireret af at arbejde med det enkelte menneske og mit hjerte bløder for at hjælpe andre der kan have det svært. Derfor ved jeg også at jeg er landet på min rette hylde med det jeg beskæftiger mig med i dag.

Jeg bor sammen med min mand og hund og så har jeg verdens 2 dejligste sønner som begge er kommet godt ud i verden.

Uddannelsesbeviser:​

Virskomhedsinfo

Nada Velvære

CVR: ​35573070

Adresse:

Svanholmvej 21, 

2665 Vallensbæk Strand

Google Maps

Kontakt mig

Telefon:

50 50 72 79

E-mail:

info@nadavelvære.dk

fb  ig_logo

​Åbningstider

​Åben alle ugens dage efter aftale.