Anmeldelser

★★★★★

Anette Liljekvist

For 6 måneder siden kunne jeg ikke være i min krop pga. tankemylder og uro i kroppen, sov 2 timer i døgnet, henvendte mig på akut psykiatrisk afd, de kunne ikke hjælpe. Fik kontakt til Nada Velvære, der meget hurtigt hjalp mig af med mit tankemylder og gav mig ro i kroppen/sindet.

Tak Heidi, tak for dig, uden dine samtaler, din ro og ikke mindst din forståelse for mig og det jeg havde med i rygsækken havde jeg ikke været hvor jeg er Idag.

Kan VARMT anbefale Nada Velvære.

★★★★★

Pernille L. Hansen

At komme hos Heidi har været noget at det bedste jeg har gjort for mig selv. Heidi er altid smilende, imødekommende og nærværende. Hun tager sig god tid til én, og man føler sig i trygge hænder.

Jeg har fået hjælp til:

- bedre at kunne mærke mig selv

- at kunne grænse af for andres problemer/ubalancer

- at se ubalancer fra et andet perspektiv

Jeg er meget taknemlig for hvad Heidi og kropsterapien har gjort for mig.

★★★★★

Mia Kyhl-Hammergart

Blev ramt af stress og knækkede fuldstændig. Efter utallige måneder i fosterstilling og stort set alle psykiske og fysiske tegn på stress, ingen overskud og meget få tegn på bedring, kom jeg hos Heidi.

Heidi er det skønneste og mest imødekommende menneske, så jeg var i meget trygge hænder og vil til en hver tid anbefale hende og hendes behandlinger. Efter gode snakke og behandlinger er jeg ved at være tilbage, kan dog ikke helt slippe mine besøg hos Heidi endnu, men det er jo også hyggeligt.

Jeg vil derfor give Heidi mine bedste anbefalinger, så tøv ikke, spring ud i det og besøg Heidi. Du vil som skrevet blive mødt af det skønneste menneske, som helt sikkert kan få dig på rette vej​.

★★★★★

Stine Sol Ravn

Heidi er simpelthen så sød, nærværende, empatisk og et skønt menneske. ​​Hun mærker præcis, hvad man har brug for, og presser på den gode måde, uden at overskride grænser og har virkelig en fabelagtig intuition. Det er det bedste jeg længe har gjort for mig selv, og jeg ville komme hver uge, hvis jeg kunne.

Tak for dig!

​​

★★★★★

Kathrine Ellegaard Hovgesen

Heidi er det varmeste menneske, jeg kan KUN anbefale hende. Hun lytter, sætter tid af og passer på en. Man er tryg og mærker hendes nærvær.

Heidi er en engel.

10 ud af 10 stjerner.​

★★★★★

Vibeke Bojesen

Jeg kan varmt anbefale Heidi. 

Jeg har gået hos Heidi, som har hjulpet mig rigtig meget.

​★★★★★

​Marianne Jørgensen

Jeg har kommet hos Heidi i flere år og jeg kan varmt anbefale Nada Velvære. Heidi er kompetent, mega sød og virkelig nærværende.

Virskomhedsinfo

Nada Velvære

CVR: ​35573070

Adresse:

Svanholmvej 21, 

2665 Vallensbæk Strand

Google Maps

Kontakt mig

Telefon:

50 50 72 79

E-mail:

info@nadavelvære.dk

fb  ig_logo

​Åbningstider

​Åben alle ugens dage efter aftale.